Mirë se erdhe!


Te gjithe me nje liste!


Ky formular do te jete kendi i keshillave dhe meditimeve te mija qe do ti ndaj me ty rregullisht.

Të lutem plotesoje formularin dhe si bonus do ta dergoj Meditimin e pare ne audio (Mp3) qe quhet ”Falemenderim”!


Kur te regjistrohesh ketu del automatikisht te faqja zyrtare ne Facebook.

 

Pasi  qe te regjistrohesh shko menjehere te email-i yt dhe atje do ta gjesh meditimin. :)